78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Petr Boleloucký (e-mailem) --- 23. 10. 2011
Re:

Zdravím,
jednoduchý způsob je na
www.vcelky.cz
Petr B.

2011/10/23 čárlí <e-mail/=/nezadan>

> Dorrý večer!
> Chci se zeptat.Udělal bych si v zimě komoru na ztekucování medu,nemáte
> někdo slušný mustr,se kterým se dá slušně pracovat a není moc náročný na
> výrobu.Třeba ze staré lednice 120.Pokud ano a jste ochotni se podělit o
> návod př. výkresy,pošlete mě je laskavě na
> www.karel.stajer/=/tiscali.cz.Předem děkuji.Štajer
>



--
Ing. Petr Boleloucký
777840488, 737267011
boleloucky.petr/=/gmail.com

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54589


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu